ingredients
lard, bacon, broccoli, nduja, sun-dried tomatoes, mussels, mussels broth,fish collagen, (if you likes add pecorino or grana cheese) tagliatelle
proceedings:
cut in guanciale and fry it in the lard to remove the excess fat, add the broccoli, dried tomatoes and fry them in a pan for 1 minute, add the mussels and a little of their broth the fish collagen and nduja, add the tagliatelle and cook for 1 minute (if you like pecorino or grana cheese), serve with basil'
procedimento :
tagliare in guanciale fallo friggere nel strutto togliere l eccedenti digrasso , aggiungere i broccoli , pomodori secchi falle saltare in padella 1 mn ,
tagliare in guanciale fallo friggere nel strutto togliere l eccedenti digrasso , aggiungere i broccoli , pomodori secchi falle saltare in padella 1 mn ,
aggiungere
le cozze et un po del loro brodo e collagene di pesce e la nduja , aggiungere le tagliatelle
cuocere 1 mn (a chi piace pecorino o grana) servire con basilico
Reacties